EDUCATIE 10 septembrie 2021

Mesajul pentru început de an școlar de la Spitalul Județean

de Iulia Drăghici - Taraș | 1413 vizualizări

Aproximativ 32.000 de elevi se pregătesc să se întoarcă în cele 1.660 de clase înființate la nivelul județului Covasna. Momentul vine cu emoții, nu doar firești, ci și în contextul epidemiologic actual. 

În această idee, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe transmit părinților și elevilor covăsneni să respecte regulile de protecție, dar și să apeleze la medici la fiecare semn de boală, pentru a nu contribui la răspândirea noului coronavirus. 

Mesajul este același pe care l-am transmis și până acum: trebuie să avem grijă. Trebuie să respectăm niște reguli. Trăim aceste vremuri în care trebuie să porți mască, vrei nu vrei. Mesajul este ca fiecare să aibă grijă de persoana lui și să aibă grijă de persoana alăturată”, a transmis managerul SJU, András-Nagy Róbert.

„Dacă un părinte observă că are copilul răcit, indiferent din ce factori, să nu îl trimită la școală până nu îl consultă medicul de familie”, a spus și directorul medical al SJU, dr. Roșu Mátyás. 

Rețeaua școlară de învățământ preuniversitar a județului Covasna este formată în anul școlar 2021—2022 din 302 unități de toate tipurile şi nivelurile de învățământ.

Anul școlar va începe în 13 septembrie 2021 și se va încheia 11 iunie 2022.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.