EDUCATIE 22 aprilie 2019

Județul Covasna găzduiește trei olimpiade naționale

de Iulia Drăghici - Taraș | 1552 vizualizări

Peste 500 de elevi vor fi implicați

În perioada 23 – 27 aprilie 2019, județul Covasna, prin Inspectoratul Școlar Județean Covasna, găzduiește etapa națională a trei olimpiade la care vor participa peste 500 de elevi.

Astfel, la Sfântu Gheorghe se va desfășura în intervalul 23-25 aprilie 2019 Campionatul național de lupte libere – fete și băieți, unde sunt așteptați 280 de competitori din toată țara. Competiția este găzduită de Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Sf. Gheorghe.

În aceeași perioadă, 23-25 aprilie, în cadrul Colegiului Național „Székely Mikó” din Sf. Gheorghe va avea loc Olimpiada Națională de Religie – Cultul romano-catolic de limbă maghiară pentru clasele V-XII, eveniment organizat în colaborare cu Institutul Teologic Romano- Catolic din Alba Iulia, la care vor participa 135 de elevi.

La Târgu Secuiesc, în perioada 24-27 aprilie 2019, sunt așteptați 126 de elevi care se vor întrece în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, participând la Campionatul Național de tenis de masă al liceelor. Gazdele competiției vor fi Liceul Teoretic „Nagy Mózes”, Tg. Secuiesc, Liceul Tehnologic „Gábor Áron”, Tg. Secuiesc și Școala Gimnazială „Turóczi Mózes” Tg. Secuiesc.

Le dorim succes tuturor celor implicați!

Biroul de presă al IȘJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.