EDUCATIE 27 iunie 2022

Începe al treilea concurs de directori în județ

de David Leonard Bularca | 732 vizualizări

În ce perioadă se depun dosarele pentru înscriere

După primele două concursuri pentru ocuparea posturilor de directori și directori adjuncți din județul nostru, sunt în continuare vacante 20 de funcții de directori și 17 funcții de directori adjuncți. Astfel, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna anunță demararea procedurilor pentru al treilea concurs pentru ocuparea acestor funcții.

Cei care își doresc să ocupe o funcție de conducere într-o instituție de învățământ covăsneană își pot depune dosarul în perioada 28 iunie – 17 iulie 2022.

„Inspectoratul Școlar al Județului Covasna anunță organizarea concursului pentru ocuparea a 20 de funcții vacante de director și a 17 funcții vacante de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județul Covasna.

Concursul se organizează în baza Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, anexă la ordinul ministrului educației nr. 4597/2021, a ordinului ministrului educației nr. 3026/13 ianuarie 2022 și ordinului ministrului educației nr. 4098/23 iunie 2022 privind modificarea și completarea metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Condițiile de participare sunt prevăzute la art. 3 din Metodologie. Lista funcțiilor de conducere vacante, precum și informațiile referitoare la înscrierea și participarea la concurs a candidaților, sunt afișate la sediul și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Covasna.

Depunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată se face în perioada 28 iunie - 17 iulie 2022”, conform reprezentanților IȘJ Covasna.

Lista posturilor vacante este următoarea, conform datelor publicate pe site-ul IȘJ Covasna.

Pe parcursul anului școlar 2021-2022 au mai fost organizate alte două concursuri de directori, însă nu s-a reușit ocuparea tuturor posturilor disponibile.

Sursa foto: arhivă

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.