EDUCATIE 29 mai 2018

Final de liceu pentru absolvenții LTME

de Iulia Drăghici - Taraș | 1642 vizualizări

Festivitatea Ultimului Clopoțel a avut loc joi la Liceul Teoretic „Mircea Eliade”

Cei 90 de elevi din promoția 2014-2018 a Liceului Teoretic „Mircea Eliade” (LTME) din Întorsura Buzăului au avut parte joi, 24 mai, de o ceremonie de absolvire plină de emoții. În prezența profesorilor, autorităților locale, preoților, părinților, rudelor, prietenilor și colegilor, aceștia și-au luat rămas bun de la frumoșii ani de liceu.

„Toate experiențele trăite de voi  aici  valorificați-le în favoarea voastră dar și a semenilor voștri,  ținând cont de valorile comune umanității. Învățați din greșeli și desăvârșiți-vă ca oameni! Parafrazând o resursă creștină: „Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel”! Și e foarte simplu de realizat: vrei să fii iertat, iartă, vrei să fii înțeles, înțelege și tu pe alții, vrei să ai prieteni, poartă-te prietenește, vrei să fii iubit, iubește și tu! Dragii noștri, în numele întregii echipe a liceului nostru, personal didactic și nedidactic, vă doresc succese nenumărate, împliniri personale și profesionale și vă așteptăm să reveniți în școala noastră și să ne spuneți că ați învins!”, a spus în discursul său directoarea liceului teoretic întorsurean, Maria Bularca.

Primarul din Întorsura Buzăului, Leca Băncilă i-a felicitat pe elevi în luarea sa de cuvânt pentru multitudinea de premii și mențiuni obținute la olimpiade și concursuri în anul școlar 2017-2018. „Ne mândrim cu voi în comunitate”, le-a spus acesta absolvenților.   

„În anii ce urmează trebuie să ne vedem cu bine și realizați din toate punctele de vedere, iar clipa când ne vom revedea să ne rugăm să fie exact ca o oră de mate, nu se termina niciodată!”, a transmis în discursul său șefa de promoție Loredana Vereguț colegilor săi din clasele mai mici.

Chiar dacă festivitatea Ultimului Clopoțel marchează încheierea anilor de liceu, elevii mai au de trecut o etapă importantă pentru e respira cu adevărat „ușurați”, pentru că în perioada 25 iunie – 9 iulie se va desfășura examenul de Bacalaureat.

Felicitări absolvenților și mult succes în continuare!

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.