EDUCATIE 18 mai 2018

Elevii de la CNMV vor să fie Antreprenori

de Iulia Drăghici - Taraș | 1541 vizualizări

Evenimentul organizat vineri face parte dintr-o serie de acțiuni derulate în peste 100 de orașe din țară

Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe găzduiește vineri, 18 mai, conferința „Vreau să fiu Antreprenor”, o continuare a seriei CNMVSpeaks, ajunsă astfel  la a IV-a ediție. Invitații speciali ai evenimentului sunt patronul agenției de publicitate Comparty, Daniel Santa și Managing Partner Alda Design Interior, Alina David. Acțiunea va avea loc de la ora 17:30, în amfiteatrul colegiului.

„«Vreau să fiu Antreprenor» își dorește introducerea tinerilor în lumea antreprenoriatului și încurajarea acestora prin poveștile de viață ale unor oameni care s-au afirmat în această lume. Daniel Santa și Alina David vor prezenta și abilitățile pe care trebuie să le ai pentru a deveni un antreprenor și cum îți poți deschide propriul business de la zero. „Vreau să fiu Antreprenor” este organizat în peste 100 de orașe din toată țara, de asemenea este continuarea seriei CNMVSpeaks, care a avut trei ediții până în momentul de față, la Sfântu Gheorghe, urmând ca aceasta să fie a patra. Vă așteptăm vineri, 18 mai, la ora 17:30, în amfiteatrul Colegiului Național „Mihai Viteazul”!”, ne-a declarat managerul de relații publice al evenimentului, Bogdan Todoran.

Evenimentul își dorește atât să răspundă curiozităților tinerilor interesați să-și dezvolte propriile afaceri, dar totodată și să promoveze exemplele de succes din comunitate.

„Derulată sub egida – Vreau să fiu antreprenor – această activitate de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” aduce laolaltă acei tineri din colegiu nostru interesați de a-şi construi propriul lor viitor şi de a cunoaște noi oportunități de formare, dezvoltare și antreprenoriat. Această activitate aduce un plus de valoare prin  faptul că promovează exemple de succes din rândul tinerilor antreprenori din ţară și chiar din comunitatea noastră. Ne bucurăm că putem să fim gazda acestui eveniment, mai ales că unul dintre cei doi speakeri este un fost elev, absolvent al acestui colegiu, care astăzi este un tânăr cu multe realizări profesionale. Cei doi invitați la acest eveniment vin din zona business pentru a-și împărtăși povestea lor de viață, respectiv modul în care aceștia au reușit să ajungă antreprenori, prin ce greutăți au trecut, dar cel mai important aspect este acela că ei vorbesc din propria experiență, susținând dialogul în cadrul acestor evenimente. Sunt convinsă ca va fi o activitate de succes”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, directorul adjunct al Colegiului, Maria Băilă.

Despre decizii de viață, curaj și idei bune

Invitații la eveniment vor avea misiunea, deloc ușoară, de a le vorbi tinerilor despre experiențele proprii și totodată despre avantajele, dar și dezavantajele care vin odată cu decizia de a deveni un antreprenor în România zilelor noastre.

„Cred că este o mare responsabilitate să vorbești în fața unor tineri aflați la vârsta unor alegeri atât de importante. Abordarea la un astfel de eveniment trebuie să fie realistă și ancorată în vremurile pe care le traversăm. Nu voi vrea să vând vise, ci să îi fac pe liceeni să înțeleagă ce înseamnă să-ți construiești propriul business, care sunt avantajele și care sunt dezavantajele. Antreprenoriatul e o decizie de viață, e nevoie de curaj, de idei bune, dar mai ales de oameni cu care să le pui în aplicare”, ne-a declarat și patronul agenției de publicitate Comparty, Daniel Santa.

Echipa de organizare a evenimentului este formată din Biroul executiv al Consiliului Elevilor, conducerea Colegiului National „Mihai Viteazul”, și asociația Vreau să fiu Antreprenor, printre care: ambasador Vreau să fiu Antreprenor, Voicu Denisa, președintele CE – CNMV, Denisa Benedic, vicepreședintele Bogdan Adrian Suciu, secretarul Denisa Cotai, manager relații publice, Bogdan Todoran, dar și liderii unității de învățământ, directoarea Colegiului Național „Mihai Viteazul”, Luminița Costea și directoarea adjunctă a instituției, Maria Băilă.

Evenimentul este organizat în parteneriat de Banca Transilvania, MiniCRM, Colegiul Național „Mihai Viteazul” și Consiliul Elevilor Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.