EDUCATIE 16 mai 2024

Elevii de a VIII-a, invitați la Târg să își aleagă liceul

de Iulia Drăghici - Taraș | 633 vizualizări

O nouă ediție a Târgului de Oferte Educaționale, unde liceele din Sfântu Gheorghe se vor prezenta în fața elevilor de a VIII-a și părinților acestora, va avea loc vineri, în piața centrală a orașului. 

Evenimentul va avea loc în 17 mai, între orele 10:00-15:00. 

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna, organizatorul principal, descrie târgul ca „un important eveniment de marketing educaţional din învăţământul preuniversitar covăsnean, în care unităţile şcolare liceale din municipiul Sfântu Gheorghe își vor prezenta oferta de servicii educaţionale viitorilor absolvenţi ai clasei a VIII-a şi părinţilor acestora”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției covasnamedia.ro. 

Primăria Sfântu Gheorghe și liceele din oraș sunt parteneri în organizarea evenimentului. 

Toți cei interesați sunt așteptați vineri în piața centrală. 

Târgul este, de regulă, un festival de activități, culori și experiențe interesante, mai ales în zona școlilor cu profil practic. 

Anul acesta, înscrierile pentru admiterea la liceu încep în 11 iulie, potrivit edupedu.ro. Repartizarea candidaților are loc pe 24 iulie, potrivit calendarului oficial stabilit prin ordin de ministru, publicat miercuri în Monitorul Oficial. 

Sursă foto: arhivă 2023

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.