EDUCATIE 26 iulie 2021

Curs gratuit pentru tinerii care vor să devină antreprenori, la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1131 vizualizări

Programul vine și cu un concurs al cărui premiu este suma de 2.000 de lei 

Asociația Identitate și Dialog din Sfântu Gheorghe organizează cursuri de antreprenoriat pentru tinerii din județul Covasna. Cursurile, la care trainer va fi Marius Florinel Văsii, cu experiență de peste 14 ani în formarea profesională, marketer și funcționar superior în administrația publică, vor avea loc în perioada 31 iulie – 28 august, în timpul weekendurilor. Participarea este gratuită. 

Programul conține și un concurs de scriere a unui plan de afaceri, al cărui premiu este suma de 2.000 de lei, care va fi investită în deschiderea firmei și realizarea unui site de prezentare pentru aceasta, mai anunță organizatorii. 

Ai vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani și ești din județul Covasna?

Atunci înscrie-te la aceste cursuri GRATUITE și învață cum să scrii un plan de afaceri, cum să deschizi o firmă, cum să o administrezi ca aceasta să fie de succes și multe alte lucruri. Toate informațiile învățate la aceste cursuri îți vor fi de folos dacă vrei să fi un antreprenor de succes”, informează coordonatorii programului. 

Cursurile se vor desfășura la Sfântu Gheorghe. 

Pentru înscrieri, cei interesați pot accesa site-ul: https://identitatesidialog.ro/taac. Detalii pot fi obținute și pe Facebook: https://fb.me/e/5m6nWM0Yp

Proiectul este realizat cu sprijinul Guvernului României. 

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.