EDUCATIE 27 septembrie 2021

Clasele gimnaziale și liceale de la „Székely Mikó” fac ore online

de David Leonard Bularca | 1181 vizualizări

Decizia a fost luată după infectarea cu SARS-COV-2 a mai multor elevi și profesori, dar și a personalului auxiliar

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Covasna a decis, vineri, ca începând de luni, 27 septembrie, până pe 10 octombrie clasele gimnaziale și liceale de la Colegiul Național „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe să desfășoare ore în regim online. Decizia vine după ce mai mulți elevi și profesori, dar și personal auxiliar, s-au infectat cu virusul SARS-COV-2.

În Hotărârea cu numărul 100 din 24 septembrie a CJSU Covasna, la articolul 2, se specifică:

„Se aprobă trecerea la învățământ on-line pentru clasele gimnaziale și liceale de la Colegiul Național „Székely Mikó”, Sf. Gheorghe pentru perioada 27.09.2021-10.10.2021, în urma apariției de cazuri pozitive atât în rândul elevilor, cât și în rândul personalului didactic și auxiliar”.

La ora scrierii acestui articol, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna nu a publicat încă numărul persoanelor infectate. Atunci când instituția va face publice aceste informații, le vom furniza cititorilor noștri.

La nivel județean, luni, 27 septembrie, 22 de clase desfășoară ore în regim online după apariția unor cazuri de COVID-19, majoritatea din Sfântu Gheorghe, dar sunt clase în această situație și din Întorsura Buzăului, Târgu Secuiesc, Covasna și Barcani.

În schimb, conform anexei de la aceeași Hotărâre a CJSU Covasna, toate școlile din județul Covasna, 308 la număr în acest an, desfășoară ore în scenariul verde în această săptămână.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.