EDUCATIE 12 decembrie 2017

Cinci elevi de la „Székely Mikó” au obținut Bursele Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1023 vizualizări

Primăria a făcut publică lista elevilor selectați pentru bursă

Máté Zsolt (cu media 174.26), Demeter Ábel (166.62), Bálint Hunor-Ferenc (152.41), Bakó Bence (131.65)  și Szabó Richárd (99.06), toți elevi ai Colegiului Național „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe, sunt tinerii care beneficiază anul acesta de Bursele Sfântu Gheorghe, acordate de Primăria Sfântu Gheorghe, potrivit rezultatelor înainte de contestații.

Depunerea contestațiilor se realizează în perioada 11-13 decembrie a.c., arată mesajul postat pe site-ul primăriei.

Comisia de evaluare a dosarelor a fost formată din viceprimarul Sztakics Éva-Judit și consilierii locali Kondor Ágota, Zsigmond József, Magyarósi Imola-Piroska, Ambrus Zsombor, Liviu-Vasile Comăneci și Kolcza István, potrivit Hotărârii de Consiliu Local Nr. 307/2016.

Anul acesta, 20 de tineri din ani terminali de la mai multe licee din Sfântu Gheorghe, printre care Colegiul Național „Székely Mikó”, Colegiul Național „Mihai Viteazul” și Liceul de Arte „Plugor Sándor” au depus dosare pentru a beneficia de una din cele cinci burse în valoare de 3.000 de lei fiecare, acordate de Primăria  Sfântu Gheorghe.

„Începând cu anul 2010, Consiliul Local al municipiului Sfântu Gheorghe anunță în fiecare an acordarea Burselor Sfântu Gheorghe acelor elevi din anii terminali, care pe parcursul liceului au obținut rezultate deosebite la învățătură. Prin această bursă semnificativă, în valoare de 3.000 lei, Consiliul Local dorește să încurajeze în continuare elevii claselor a XII-a că merită într-adevăr să învețe, să se dezvolte și să se lupte pentru note în cadrul anilor de studii”, arată un comunicat de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.