EDUCATIE 28 septembrie 2018

Buget de 2.000 de lei pentru răsplata profesorilor performanți din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 829 vizualizări

Cadrele didactice din municipiul Sfântu Gheorghe cu merite deosebite în anul școlar 2017/2018 vor fi premiate de Consiliul Local și Primărie, prin Asociația Pedagogilor Români din județul Covasna. Hotărârea adoptată, joi, 27 septembrie, cu unanimitate de voturi, prevede alocarea a 2.000 de lei din bugetul local al municipiului în acest scop.

Festivitatea de premiere va cuprinde trei secțiuni: de excelență la olimpiade naționale și concursuri naționale și internaționale, excelență în activități extracuriculare și de voluntariat și excelență în activitatea didactică derulată în învățământul românesc, arată Raportul de specialitate inclus în Hotărârea adoptată joi de Consiliul Local.

„Elevii din municipiu au participat la olimpiade, concursuri naționale și internaționale și s-au întors cu premii, dar au beneficiat de pregătiri suplimentare din partea cadrelor didactice fără ca acestea să fie recompensate. Comunitatea locală se poate mândri cu acești elevi și considerăm că efortul cadrelor didactice trebuie răsplătit. Dascălii vor fi premiați în cadrul unor festivități organizate de APR (Asociația Pedagogilor Români), la care vor fi invitați profesori, elevi și părinți”, mai arată expunerea de motive din Hotărâre.

Festivitatea de premiere va fi organizată în perioada 1 – 30 noiembrie a.c..

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.