EDUCATIE 6 octombrie 2017

8.000 de lei, premiu pentru cel mai bun profesor

de Iulia Drăghici - Taraș | 1349 vizualizări

Premiul Mentor pentru excelență în educație a dat startul nominalizărilor celor mai buni profesori din țară. Covăsnenii au astfel șansa să își înscrie mentorii în concursul care le-ar putea aduce profesorilor sau antrenorilor premii de 8.000 de lei.   

Din 2010, când a fost lansat programul, trei cadre didactice din județul Covasna au fost premiate pentru activitatea didactică: profesoara de fizică Pető Mária (2016), profesorul de arte plastice din Cluj, originar din Cernatu de Jos, Székely Géza (2014) și profesorul Salamon András (2012).  

„Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit și au lansat tinere talente și le-au sprijinit primii pași atât intelectual cât și moral. Excelența educativă a acestor profesori antrenori, mentori a condus generații întregi spre succes, activitatea lor a rămas însă în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus. În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiați 10 profesori și antrenori, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei”, transmit coordonatorii programului.

Nominalizările sunt deschise până în 31 decembrie a.c.. Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate va alege câștigătorii Premiului Mentor în luna februarie 2018 și va organiza înmânarea distincțiilor în perioada următoare. Lista premianților se publică în ziua decernării premiilor.

Formularul de nominalizare, dar și detalii despre program pot fi obținut pe site-ul www.pentrucomunitate.ro.

Programul este coordonat și finanțat de Fundația pentru Comunitate și MOL România.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.