ECONOMIC 15 septembrie 2021

Gala celor mai de succes afaceri din județul Covasna revine

de David Leonard Bularca | 905 vizualizări

Unde și când va avea loc evenimentul

Gala de premiere a firmelor de top din județul Covasna revine anul acesta. Cei care au reușit să se păstreze în top chiar și în anul 2020, caracterizat de mulți ca fiind un an greu și pentru mediul de afaceri, vor fi premiați. Evenimentul va avea loc pe 30 septembrie, de la ora 18:00, la „PANORAMA Boutique Hotel & Event Hall”, din Sfântu Gheorghe.

„Recunoașterea eforturilor mediului de afaceri în general și al afacerilor de succes din județul Covasna în mod special este scopul principal al acestui eveniment. Anul 2020 a fost un an atipic și dificil pentru majoritatea afacerilor care au trebuit să se adapteze rapid la provocările epidemiei de coronavirus. Și în ciuda acestor bariere neașteptate și imprevizibile, firmele din județul Covasna au reușit să producă rezultate remarcabile”, transmite Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna, care mai precizează și că la eveniment poate participa oricine își dorește, fiind o nouă oportunitate de socializare.

Gala de la finalul lunii septembrie, considerată a fi cel mai important eveniment de business al anului, după cum precizează CCI Covasna, oferă ocazia participanților să afle „rețeta de succes” a fabricii de bere artizanală „Lucretia Schooner”.

„Pregătim un eveniment mai casual, care să vină în întâmpinarea așteptărilor oamenilor de afaceri (conform unui sondaj efectuat în acest sens). Trecând peste partea oficială, cu discursuri și înmânări de diplome, vă veți putea delecta, în mijlocul naturii, savurând un coctail pregătit special pentru dvs. în sistem „open bar”, dar totodată veți putea gusta din deliciosul meniu pregătit de bucătarii iscusiți ai locației. Pentru că susținem economia locală și pentru că ne plac produsele de calitate, l-am invitat pe reprezentantul fabricii de bere artizanală „Lucretia Schooner” din Sfântu Gheorghe să vă povestească despre culisele unei rețete de succes în domeniul berii, urmat desigur de posibilitatea de a și gusta sortimentul de produse”, mai transmit organizatorii.

Gala de premiere a celor mai de succes firme din Covasna se organizează în fiecare an, fiind „singurul clasament oficial al afacerilor” din județ.

Datele privind programul sunt disponibile pe site-ul www.ccicv.ro.  

Sursa foto: www.ccicv.ro

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.