ECONOMIC 18 martie 2022

Cursuri de calificare în meseria „lucrător în creșterea animalelor” organizate la Întorsura Buzăului

de David Leonard Bularca | 1222 vizualizări

Persoanele care își doresc să se califice în meseria „lucrător în creșterea animalelor” au acum ocazia să facă acest lucru, a anunțat Direcția pentru Agricultură Județeană (DAJ) Covasna. Pregătirea, care va dura aproximativ 11 săptămâni (atât ore de teorie, cât și practice), se va ține la Întorsura Buzăului. 

„Persoanele care doresc să se califice în meseria „lucrător în creșterea animalelor” (...) se pot înscrie la cursul organizat de Direcția pentru Agricultură Județeană Covasna, Centrul Zonal Întorsura Buzăului. Acest program de formare profesională se adresează persoanelor care doresc să dobândească competențe/ lucrează în domeniul zootehnic și doresc să se califice sau celor interesate de inițierea unui proiect pentru atragerea de fonduri europene în agricultură prin diferitele măsuri ale PNDR, se arată într-un mesaj publicat de DAJ Covasna. 

Pregătirea se va desfășura pe parcursul a 11 săptămâni, cu un total de 360 de ore. Dintre acestea, 120 de ore vor fi de teorie și 240 de practică. 

„Înscrierea se face pentru ciclul aprilie-iunie 2022 în limita locurilor disponibile (minim 15, maxim 20 de participanți/serie”, mai precizează organizatorii.

Pentru informații suplimentare cei interesați pot apela numărul de telefon 0752270980 – Gabriela – Maria Neagoe. 

Totodată, cei responsabili au precizat și că vor putea organiza astfel de cursuri în mai multe zone din județ, dacă va fi cerere în acest sens. 

Sursa foto: zf.ro 

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.