ECOLOGIE 17 martie 2011

Ziua Mondială a Apelor sărbătorită prin acţiuni de curăţenie

de Monica Vrânceanu | 513 vizualizări
Mai multe instituţii de învăţământ şi o organizaţie non-guvernamentală de tineret se vor alătura Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) Covasna, în cadrul acţiunii “Apă pentru oraşe. Răspunsuri la provocările urbane”. Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, pe 21 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Apelor şi va include o acţiune de igienizare a Râului Olt şi strângerea deşeurilor de pe sectorul Sfântu Gheorghe

Mai multe instituţii de învăţământ şi o organizaţie non-guvernamentală de tineret se vor alătura Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) Covasna, în cadrul acţiunii “Apă pentru oraşe. Răspunsuri la provocările urbane”.

Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, pe 21 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Apelor şi va include o acţiune de igienizare a Râului Olt şi strângerea deşeurilor de pe sectorul Sfântu Gheorghe - Chilieni.

Potrivit SGA Covasna, scopul acţiunii este conştientizarea şi responsabilizarea populaţiei, cu privire la importanţa păstrării apelor curate pentru o lume mai sănătoasă.

Punctul final al acţiunii se va constitui din prezentările mai multor hidrologi, acestea urmând să aibă loc la Casa Míves din Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 16.00.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.