ECOLOGIE 20 aprilie 2022

Vizite ale subprefectului Boricean în tot județul, pe tema proiectului „Curățăm România”

de David Leonard Bularca | 1749 vizualizări

Subprefectul județului Covasna, Cosmin Boricean a fost marți, 19 aprilie, la primăriile din Sita Buzăului, Întorsura Buzăului, Barcani și Dobârlău alături de reprezentanții proiectului „Curățăm România”, pentru a promova activitățile de ecologizare. Astfel de vizite au avut loc sau urmează în toate localitățile județului.

„Domnul subprefect Cosmin Boricean s-a deplasat astăzi, 19.04.2022, alături de membrii grupului de lucru „Curățăm România!” la sediile primăriilor din Sita Buzăului, Întorsura Buzăului, Barcani și Dobârlău. Activitățile de promovare ale grupului au loc în toate unitățile administrativ-teritoriale ale județului Covasna în perioada 14.04.-21.04.2022”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Covasna pe pagina de Facebook a instituției. 

„Campania națională are ca scop conștientizarea efectelor dăunătoare pe care deșeurile abandonate le au asupra mediului înconjurător și se adresează în primul rând administrației publice locale care cu ajutorul voluntarilor poate organiza acțiuni de colectare a deșeurilor, decontate conform ghidului de finanțare elaborate de către Administrația Fondului pentru Mediu”, conform aceleiași surse. 

O acțiune  din cadrul programului „Curățăm România” a avut loc în județul Covasna în comuna Valea Mare, pe 14 aprilie. Atunci s-au strâns aproximativ 300 de kilograme de gunoaie. O acțiune mult mai amplă de ecologizare va avea loc în localitate pe 7 mai, au precizat autoritățile la acea vreme. 

Sursa foto: Prefectura Covasna / Facebook

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.