ECOLOGIE 26 iulie 2023

Acțiune de ecologizare programată în august, la Valea Mare

de David Leonard Bularca | 2900 vizualizări

Locuitorii din Valea Mare sunt „convocați” sâmbătă, 5 august, să dea dovadă de spirit civic și implicare la acțiunea de ecologizare organizată de primărie. Autoritățile locale vor ca, de data aceasta, cimitirul comunei să fie cel curățat de gunoaie. Primarul din localitate, Bogdan Marin, spune că la acțiunile trecute de igienizare numărul cetățenilor care au răspuns pozitiv apelului a fost peste așteptări. 

Anunțul cu privire la acțiunea de ecologizare a fost publicat de autorități în mediul online, pe Facebook. 

„A sosit momentul să facem și anul acesta o acțiune de ecologizare în comuna noastră, iar de această dată o să ne concentrăm atenția asupra CIMITIRULUI. Sâmbătă, 05.08.2023, începând cu ora 9:00, fac apel la bunăvoința dumneavoastră, așadar sper să ne vedem în număr cât mai mare la poarta cimitirului. Pe lângă furci, greble, topoare, principala unealtă de care o să avem nevoie este motocoasa, de benzină și ulei de amestec o să ne ocupăm noi. Vă așteptăm cu drag! Împreună reușim”, se arată în anunțul semnat de primarul comunei. 

Bogdan Marin spune că la activitățile precedente de acest tip cetățenii comunei au spus „prezent”. 

„Am decis să facem acest apel public în speranța că vom aveam o prezență destul de numeroasă pentru a reuși să igienizăm această zonă. La activitățile anterioare de acest tip, am rămas plăcut surprinși de numărul cetățenilor care au participat”, a spus, pentru redacția noastră, primarul.

El a afirmat și că acest tip de acțiuni vor mai avea loc în comuna pe care o conduce.

„Cu siguranță ne dorim ca în viitorul apropiat să reușim să vizăm cât mai multe zone, deși în prezent nu ne mai confruntăm cu problemele din anii trecuți, în care erau destule zone problematice. Apelul nostru sper să-i motiveze pe toți cetățenii comunei și să înțeleagă cât de esențial este să avem o comună îngrijită și curată”, a explicat Bogdan Marin.

În luna mai a anului 2022, la Valea Mare s-au strâns în jur de patru tone de gunoaie. Atunci, la acțiune, au participat 20 de persoane, cetățeni din localitate. 

Sursa foto (arhivă): Primăria Comunei Valea Mare / Facebook

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.