ECOLOGIE 3 februarie 2023

18 inspecții ale Gărzii de Mediu Covasna s-au lăsat cu amenzi de 90.000 de lei

de David Leonard Bularca | 2066 vizualizări

Garda de Mediu Covasna a efectuat un număr total de 18 inspecții pe parcursul lunii ianuarie 2023. Dintre acestea, 10 au fost în urma unor sesizări, patru pentru a verifica condițiile impuse, trei au fost organizate în colaborare cu alte autorități și o inspecție s-a realizat după ce comisarii covăsneni s-au autosesizat. În total, au fost acordate amenzi în valoare totală de 90.000 de lei, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna. 

În timpul controalelor, comisarii Gărzii de Mediu Covasna au constatat următoarele nereguli: lipsa solicitării sau obținerii actelor de reglementare din punctul de vedere al protecției mediului; neasigurarea colectării separate a deșeurilor și aruncarea deșeurilor în spații neautorizate, conform sursei citate anterior. 

Astfel, în total, au fost acordate șapte sancțiuni, dintre care patru avertismente și trei amenzi, în valoare totală de 90.000 de lei, conform reprezentanților Gărzii de Mediu Covasna.

Pe parcursul anului 2022, Garda de Mediu Covasna a dat amenzi în valoare totală de peste 842.000 de lei, în urma a 386 de inspecții realizate.

Sursa foto: Garda de Mediu Covasna 

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.