CULTURA 21 martie 2018

Zilele Sfântu Gheorghe: Se pot cumpăra biletele pentru Săptămâna Culturală

de Covasna Media | 1299 vizualizări

Suntem bucuroși să anunțăm că, începând cu data de 20 martie, se pot achiziționa biletele pentru spectacolele din cadrul Săptămânii Culturale a Zilelor Sfântu Gheorghe. Aceste bilete se pot achiziționa de la Casa Municipală de Bilete din Piaţa Centrală (lângă teatru), respectiv online, pe pagina www.biletmaster.ro. Studenții și pensionarii pot cumpăra bilete la jumătate de preț, în procent de 20% din locurile puse la dispoziție. Reducerile se oferă doar în cazul prezentării actului de identitate, personal, la Casa Municipală de Bilete. Mai jos vă prezentăm spectacolele și prețurile biletelor.

Prețul la concertul de deschidere a festivalului, Carl Orff: Carmina Burana, de sâmbătă, 21 aprilie, ora 19:00, de la Biserica Krisztus Király, este de 40 de lei (biletele cu preţ redus s-au epuizat), iar biletele la spectacolul operei lui I.L. Caragiale („O noapte furtunoasă”), care va avea loc în același timp la Teatrul Andrei Mureşanu, este de 10 / 7 lei.

Dumincă, de la ora 19:00, la Teatrul Tamási Áron se va putea viziona spectacolul Operei Comice pentru Copii din București, intitulat „Onix și Barton”, biletele costând 20 / 10 lei, iar pentru concertul de muzică alternativă al trupei ungare Kampec Dolores, care va avea loc tot de la ora 19:00, în Studioul de Dans „Háromszék”, biletele pot fi achiziționate la prețul de 20 / 10 lei.

Nu se vor oferi reduceri pentru spectacolul umoriștilor Teatrului de Bârfe (Dumaszínház), Beliczai Balázs și Mogács Dániel, de luni, de la ora 19:00 (Teatrul Tamási Áron), biletele putând fi achiziționate la prețul unic de 30 de lei. Tot de la ora 19:00, în Studioul de Dans „Háromszék”, va putea fi vizionat și cel mai nou spectacol al Ansamblului de Dans „Trei Scaune”, intitulat „Femei Aurii”, la un prețul de 20 / 10 lei.

Marți, de la orele 17:00 și 20:30, la Teatrul Tamási Áron se va prezenta spectacolul Biroului de Producție – Orlai Produkciós Iroda – intitulat „Love Love Love”, biletele costând 40 / 20 de lei, iar pentru spectacolul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara, „Görgey Gábor: Wiener Walzer”, susținute în Sala Arta a Teatrului Andrei Mureșanu, de la orele 18:00 și 20:30, biletele vor putea fi achiziționate la prețul de 30 / 15 lei.

Miercuri de la ora 19:00, în Sala Arta a Teatrului Andrei Mureşanu, la prețul de 20 / 10 lei, va putea fi ascultat concertul de aniversare a 10 ani de la înființarea trupei locale Mácsafej.

Nu în ultimul rând, joi de la ora 19:00, în Sala Arta a Teatrului Andrei Mureşanu, Centrul Cultural Reduta din Brașov va prezenta spectacolul „Lear. Un nebun amar și unul dulce”, o adaptare a operei lui William Shakespeare, prețurile biletelor fiind de 20 / 10 lei. Tot de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Tamási Áron, artiștii locali vor prezenta spectacolul „Gâlcevile din Chioggia”, biletele la acest spectacol putând fi cumpărate la prețul de 20 / 10 lei, fiind valabile și abonamentele Ábel.

Săptămâna culturală se va încheia cu concertul Corului feminin „Voces”, sub titlul „Moulin Rúzs”, care va avea loc joi de la ora 20:30, în Studioul de Dans „Trei Scaune” – oferindu-ne ocazia să ascultăm doamnele și domnișoarele pentru contravaloarea a 20 / 10 lei.

 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.