CULTURA 10 aprilie 2013

Zilele Sfântu Gheorghe 2013 - Bibliotecă vie, dinozauri, câini și muzică la Cortul de Tineret

de Covasna Media | 1316 vizualizări

CORT SATOR 2013

Anul acesta programele oferite de organizatorii Cortului Tineretului sunt foarte variate. Pe lângă concerte, întâlniri cu artiști de renume, cum ar fi Smiley sau membrii trupei Voltaj, la Cortul Tineretului vor avea loc tot felul de activități interesante.

Un tânăr din Sfântu Gheorghe, Tóth Attila, va expune dinozauri confecționați din fibră de sticlă, dar vor fi prezenți și membrii unei școli de dresaj din Miercurea Ciuc, care vor veni cu o demonstrație, dar vor răspunde și la întrebările curioșilor despre această meserie. „Biblioteca vie” s-ar putea să fie anul acesta internațională, pentru că organizatorii au invitat și doi voluntari turci, dar s-ar putea să vină și chinezi. Pe lângă aceste „cărți internaționale”, în catalog se vor regăsi „best seller-uri” precum actori, jurnalişti, directori, exploratori.

Concursul Treasure Hunt nu va lipsi nici el din ediţia Zilelor oraşului. Numărul echipelor concurente este însă limitat, pentru că organizatorii spun că se pot înscrie maxim 16 echipe. Concursul va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, iar membrii celei mai bune echipe vor primi câte o invitație la Festivalul Peninsula.

Printre formațiile care vor urca pe scena Cortului tineretului se numără îndrăgita trupă Youvenis Group din Întorsura Buzăului, care va susține un concert vineri 26 aprilie.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.