CULTURA 28 noiembrie 2017

Zaplo oferă peste 20 de bilete cadou la „Gașca Zurli Supershow”

de Iulia Drăghici - Taraș | 3069 vizualizări

Sponsorul principal Zurli aduce magia Crăciunului la Centrul de zi pentru copii cu resurse limitate din Sfântu Gheorghe

Firma Zaplo, sponsorul principal al evenimentului „Gașca Zurli Supershow” din 3 decembrie de la Sfântu Gheorghe, oferă bucurie unui număr de 19 copii de la Centrul de zi pentru copii cu resurse limitate din reședința de județ. Pe lângă biletele gratuite la spectacol, pentru ei și pentru patru însoțitoare, Zaplo pune la dispoziția copiilor chiar și transportul.

Zaplo, instituția financiară nebancară care oferă credite de consum online, este parte a grupului 4Finance, lider european în sfera creditelor de consum online. Compania, înființată în 2008 cu sediul central în Riga, Letonia, este prezentă în 17 țări, iar din 2015 și în România.

Recent, Zaplo a acceptat să fie sponsor principal al evenimentului „Gașca Zurli  Supershow”, organizat de Asociația pentru Comunitate și Observatorul de Covasna, dar nu s-a limitat doar la atât:

Am profitat de faptul că Zaplo este sponsor Diamond la Gașca Zurli și le-am oferit bilete cadou celor 19 copii din Centrul de zi pentru copii cu resurse limitate Sfântu Gheorghe, dar și pentru patru cadre însoțitoare. Vom suporta și costurile cu transportul, acești copii fiind din sate învecinate orașului. Le mulțumesc soției, surorii mele și cadrelor implicate în proiectul de a-i aduce la spectacol pe acești copii și să le oferim sărbători mai frumoase. Trebuie să menționez că toată lumea o face benevol și din timpul lor liber”, ne-a declarat directorul general al firmei Zaplo, Ionuț Badiu.

Inițiativa de face o bucurie acestor copii din Sfântu Gheorghe vine ca urmare a unui proiect demarat anterior de reprezentantul Zaplo, cu sprijinul instituției financiare pe care o coordonează.

„Ne dorim să le facem Crăciunul mai frumos copiilor din Centrul de zi pentru copii cu resurse limitate Sfântu Gheorghe, unde sunt 19 copii, dar și patru mame singure cu copii între 8 luni și 2 ani jumătate. În acest proiect, inițiat împreună cu soția și sora mea, am demarat o campanie printre cunoscuți de colectare de încălțăminte, hăinuțe și alimente, dar și să le oferim suport în cel mai scurt timp. Singurul sprijin financiar al acestor mame este de 1.000 de lei pe an. Nici nu pot să-mi imaginez cum se pot descurca cu această sumă. De asemenea, și firma Zaplo va contribui la susținerea spiritului Crăciunului pentru acești copii, respectiv îi vom întreba ce-și doresc de la Moș Crăciun, iar în măsura posibilităților vom încerca să le oferim ce-și doresc sau măcar ceva similar”, mai spune directorul Ionuț Badiu, originar din județul Covasna.

„Zaplo își dorește și în continuare să se implice în viața acestor familii, respectiv vom susține reintegrarea celor patru mame în societate și vom oferi și alte programe sociale acestor copii”, a mai punctat Ionuț Badiu.

Alte campanii speciale inițiate de compania de creditare online

Faptul că a acceptat să fie sponsor al celui mai mare eveniment Gașca Zurli din centrul țării, demonstrează, printre altele și că pentru firma Zaplo este important să fie în mijlocul oamenilor.   

„Una din cele mai importante valori ale firmei este responsabilitate, și când vorbim de responsabilitate nu este doar partea de creditare responsabilă, care este foarte importantă pentru noi, dar și de responsabilitate față de societate și membrii ei. O parte importantă a strategiei Zaplo este partea de CSR (n.red. Campanii de Responsabilitate Socială) și anume să ajutăm comunitatea din care facem parte mai mult decât prin partea de creditare. Suntem un membru activ în dezvoltarea comunităților și categoriilor sociale aflate în dificultate”, explică directorul Badiu.

Printre campaniile de ajutorare inițiate în ultimele luni de firma Zaplo, se numără colectarea la sediul din București de haine, încălțăminte, alimente și orice alte lucruri care pot fi utile familiilor aflate în dificultate.

Mai mult, angajații Zaplo din call-center au înregistrat recent un CD cu colinde. Acestea vor fi scoase la vânzare, iar banii obținuți vor fi donați către diverse cauze sociale. Tot în rândul angajaților companiei se derulează un proiect de colectă de bani. Regula este ca la final, suma strânsă să fie dublată de companie, urmând ca toți bani să fie investiți în ajutorarea semenilor.

Tot în cadrul unei campanii de responsabilitate socială, Zaplo a început discuțiile în vederea sponsorizării Centrului de reintegrare în societate pentru adulți, bolnavi cu probleme psihice din sectorul 6 de la Răzoare. Compania de creditare online va oferi o masă caldă de Crăciun și pachete cu alimente.

„M-a impresionat povestea lor prin faptul că solicitau fonduri pentru o masă calda și pentru pachete cu necesități primare (pasta de dinți, detergent și altele). În general, firmele se feresc de astfel de sponsorizări, preferând exclusiv cazurile care implică doar copii, dar noi nu vrem să uităm că și acești adulți cu probleme sunt parte a societății și trebuie să ne asumăm responsabilitate față de ei”, mai spune Ionuț Badiu.

În județul Covasna, Zaplo va fi prezent ca sponsor și în cadrul Festivalului de colinde și obiceiuri de iarnă „Crăciunul la români” - ediția XXVII, care va avea loc în perioada 4-11 decembrie, la Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.