CULTURA 19 noiembrie 2021

Trupa PERCUSSIONescu revine la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 968 vizualizări

După concertul extraordinar și de mare succes din anul 2020 trupa PERCUSSIONescu se reîntoarce la Sfântu Gheorghe. Centrul de Cultură Arcuș (Sf. Gheorghe, Casa Bastion, str. Oltului nr. 6) vă invită la concertul „Tablouri muzicale pentru marimbă și vibrafon” din data de 21 noiembrie 2021, ora 18:00, susținut de Irina Rădulescu și de Răzvan Florescu. 

Programul reprezintă o călătorie incitantă pentru publicul larg în fascinanta lume a muzicii pentru percuție. Repertoriul propus îmbină stiluri muzicale dintre cele mai îndrăgite, precum jazz, pop-rock, minimalist, clasic, contemporan, tango argentinian, vals sau world-music. De asemenea, celor două instrumente principale (marimba și vibrafonul) li se alătură și alte instrumente de percuție precum cajon, tamburină sau chiar body-percussion, toate împletite într-o experiență muzicală inedită:

Emmanuel Séjourné: Calienta

Jesus Salvador Chappi: Tendresa

Michael Taylor: Rhapsody

Casey Cangelosi: Plato’s Cave

Anna Ignatowicz Glińska: Passacaglia               

Astor Piazzolla/arr. Andrei Pushkarev: Jean Y Paul

Andrei Petrache: Vibraimba

Bilet intrare concert: 20 lei.

Doritorii pot procura bilete din timp la sediul CCA din str. Oltului nr. 6, între orele 9 - 15, informații suplimentare la tel: 0267 373 651.

Accesul la concert va fi stabilit în limita locurilor disponibile și având în vedere obligativitatea respectării distanțării sociale și regulilor impuse de măsurile de protecție împotriva noului Coronavirus (SARS COV- 2).

Centrul de Cultură Arcuș

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.