CULTURA 21 ianuarie 2019

Trupa Margaret Island va susţine două concerte simfonice

de Covasna Media | 645 vizualizări

Datorită interesului mare față de concertul trupei Margaret Island (HU) şi al Orchestrei Heureka Pop, artiștii şi organizatorii au decis că în ziua de 23 ianuarie 2019 vor avea loc două concerte în sala mare a Teatrului Tamási Áron. Primul concert va avea loc de la ora 19 iar al doilea de la ora 21.

Pentru prima dată în Transilvania, trupa pop alternativă Margaret Island (HU) va cânta în colaborare cu Heureka Pop Orchestra din Budapesta.

În piesele lor ei combină muzica pop acustică cu elemente de muzică populară. Mulțumită muzicii sale pozitive și sincere, într-o perioadă scurtă de timp formația a devenit cunoscută cu piesa  lor „Ploaie” (Eső). După aceasta, muzica lor a devenit renumită atât în străinătate cât și în cluburi, festivaluri. Solista trupei Margaret Island, Lábas Viki, a susţinut că secretul succesului lor se află în adevărurile, durerile și bucuriile vieții.

Pe parcursul acestui concert, publicul va avea parte de o selecție unică din piesele lor anterioare cunoscute și din cele mai recente lansări din anul 2018.

Biletele se găsesc la Biroul de Organizare Evenimente Culturale (Piaţa Libertăţii nr. 1) şi pe pagina biletmaster.ro. Preţul biletelor cu tarif redus (pentru elevi și pensionari) este 25 lei, iar tariful normal este 50 lei.

Organizatori: Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.