CULTURA 15 iunie 2011

TAM vă invită la ultimele spectacole ale stagiunii!

de Covasna Media | 375 vizualizări
Înainte de vacanţa de vară, care va închide sălile de teatru până în toamnă, Teatrul Andrei Mureșanu (TAM) din Sfântu-Gheorghe vă invită la ultimele spectacole ale acestei stagiuni! Spectacolul „Manej”, realizat de Mirela Bucur, revine în Foaierul Teatrului pe 17 iunie, cu începere de la ora 19. „Manej” reprezintă cu siguranţă un succes al pieselor TAM, aducând în prim-plan eternul conflict dintre artă şi profit. O comedie amară

Înainte de vacanţa de vară, care va închide sălile de teatru până în toamnă, Teatrul Andrei Mureșanu (TAM) din Sfântu-Gheorghe vă invită la ultimele spectacole ale acestei stagiuni!

Spectacolul „Manej”, realizat de Mirela Bucur, revine în Foaierul Teatrului pe 17 iunie, cu începere de la ora 19. „Manej” reprezintă cu siguranţă un succes al pieselor TAM, aducând în prim-plan eternul conflict dintre artă şi profit. O comedie amară, care ne arată că dragostea pentru frumos poate trece peste orice: frig, sărăcie şi indolenţă.

A doua zi, pe 18 iunie, tot de la ora 19, TAM vă oferă ocazia unică de a revedea „Operele complete ale lui William Shakespeare pe scurt!”. Două ore de fericire şi râsete, un spectacol ameţitor, realizat într-o manieră absolut originală de regizorul Lucian Ţion, care aduce în scenă, prin trei actori, toate personajele lui William Sakespeare.

Pe 19 iunie, de la ora 19, nu puteţi rata întâlnirea cu „Domnul Kolpert”, în regia lui Cristian Ban. O comedie neagră pură, care îmbină absurdul, suspansul, drama, sexualitatea, sângele și emoțiile cu minciunile și teama care sălășluiesc în fiecare dintre noi.

„Mai întâi te naşti”, în regia lui Radu Afrim, este cea mai proaspătă producţie a TAM, iar valoarea acestei piese-bijuterie, pe care o puteţi vedea pentru ultima oară în această stagiune pe 20 iunie de la ora 19, a făcut deja înconjurul ţării.  O piesă-basm, o piesă-poem, fabricată de un regizor-poet prin definiţie, care vă va cuceri definitiv!

Un regal al celor mai apreciate piese puse în scenă la TAM, un adevărat tur de forță al spectacolelor care au încântat publicul în ultimele luni și de la care nu puteți lipsi acum, la cea din urmă prezentare a acestora!

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.