CULTURA 23 noiembrie 2018

Studio M joacă în Iran

de Covasna Media | 752 vizualizări

Spectacolul LIFT în regia lui Ferenc Fehér a fost invitat la prima ediție a Festivalului Internațional de Teatru Alef din Tabriz, Iran. Trupa va juca pe 22 și 23 noiembrie.

Prima ediție a Festivalului Internațional de Teatru Alef se organizează între 18 și 25 noiembrie la Tabriz (Iran), reședința Provinciei Azerbaidjanul de Est. Trupa Studio M va urca pe scenă cu producția LIFT–boys will be boys în regia și coregrafia lui Ferenc Fehér pe 22 și 23 noiembrie în Amfiteatrul Eqbal Azar. Trupa va juca trei spectacole în perioada festivalului.

Tema principală a festivalului este pacea, spectacolele invitate accentuează această idee din diferite perspective artistice. Nader Borhani Marand, directorul festivalului scoate în evidență că scopul primar este crearea unui spațiu al solidarității prin intermediul teatrului unde diferite artiști și trupe au posibilitatea de a intra în dialog și a găsi un limbaj comun al empatiei față de violență și agresiune.

Spectacolul LIFT se realizează în spațiul îngust al liftului, spațiu concret dar și simbolic unde cei trei interpreți, Deák Zoltán, Szekrényes László și Veres Nagy Attila evadează din lumea monotonă a businessului. Iar în acest spațiu se poate întâmpla orice.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.