CULTURA 15 septembrie 2021

Studio M – reprezentaţii în București și în Republica Dominicană

de Covasna Media | 915 vizualizări

Studio M prezintă două producții de dans marca Fehér Ferenc în București, la Linotip – Centru Independent Coregrafic: producția LIFT poate fi vizionată pe 17 septembrie, iar spectacolul Pappa mia pe data de 18 septembrie.

De la premiera sa din 2018, producția LIFT a participat la numeroase festivaluri internaționale de dans și teatru din România, Ungaria, Bulgaria, Croația, Germania, Polonia și Iran.

Liftul este acel spațiu îngust unde putem fi aproape unul de altul, dar fără a intra în contact. Liftul este mereu în mișcare. Însă când deodată mecanismul se blochează, în acest spațiu mic se poate întâmpla orice.

Pappa mia este un spectacol despre patru prieteni apropiați care își pierd timpul împreună de când erau copii. Dar într-o zi totul se schimbă și încearcă să evadeze din monotonitate, în căutarea unor aventuri noi...

După reprezentațiile din București, în perioada 1-8 octombrie spectacolul Lift va participa la cea de-a 16-a ediție a Festivalului Internațional de Dans Contemporan Edanco din Santo Domingo, Republica Dominicană. Festivalul, pe lângă prezentarea spectacolelor de dans contemporan inovative și însemnate din America Centrală, de-a lungul anilor a mai invitat producții și din Canada, Columbia, Marea Britanie, Spania, Finlanda, Croația – însă Studio M este prima trupă din România care a fost selectată de selecționerii festivalului.

Spectacolul Lift va fi prezentat în Sala Manuel Rueda din Santo Domingo pe datele de 2 și 3 octombrie.

Turneul în București și participarea la festivalul din Republica Dominicană sunt co-finanțate de Fondul Bethlen Gábor.

(M Studio)

Fotografii: LIFT și Pappa mia (Barabás Zsolt)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.