CULTURA 1 aprilie 2013

Spectacole TAM în staţiunea Covasna

de Covasna Media | 760 vizualizări

Pe 3 aprilie, Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe aduce la Covasna spectacolele „Amintiri din copilărie” și „În Zăpadă”. Așadar, miercuri de la ora 11.00, Giorgiana Zăvoianu, Duța Guruianu, Mona Codreanu, Sergiu Aliuș și Nae Croitoru așteaptă covăsnenii la spectacolul „Amintiri din copilărie” de Ion Creangă, un spectacol antrenant, plin de umor, dedicat copiilor, dar şi celor care îşi doresc un moment de respiro de la viaţa de adult.

De la ora 17.00, spectacolul „În Zăpadă” va aduce în discuție, prin intermediul a două personaje (Claudia Ardelean și Ion Fiscuteanu Jr.), frământările, trăirile, inocența frumuseții interioare a tinerilor din ziua de astăzi, uneori pervertită și stricată de mediul înconjurător, de societate, școală sau prieteni. Prin acest spectacol, Mirela Bucur dorește să evidențieze faptul că totul ține de alegerea pe care o facem în viață. Alegem să trăim liniștiți, să fim mulțumiți cu ceea ce avem, să trăim în comuniune cu universul, să ne acceptăm și iubim așa cum suntem sau alegem să ne drogăm, să nu fim niciodată mulțumiți și să sfârșim prin a ne pune capăt zilelor.

Menționăm faptul că cele două spectacole fac parte din programul Săptămâna "Școala altfel", program organizat de Ministerul Educației Naționale.

Cele două spectacole vor avea loc la Centrul Cultural din Covasna.

Preț bilet:

Elevi/studenți 7 lei

Adulți 10,50 lei

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.