CULTURA 20 februarie 2013

Spectacol TAM în staţiunea Covasna

de Covasna Media | 636 vizualizări

Teatrul “Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe prezintă vineri spectacolul „Natură moartă cu nepot obez” la Casa de Cultură din Covasna

Natură moartă cunepot obez (10)

„Natură moartă cu nepot obez” este o comedie ce descrie metamorfozarea unui bărbat de 37 de ani, pe nume Pompiliu (Daniel Rizea), într-un nepot obez. Regizorul Ştefan Iordănescu dă culoare piesei prin cele trei personaje: Vanda, Cesonia și Mirela (Duţa Guruianu, Mona Codreanu, Ileana Surdu), ce interpretează rolurile celor trei mătuși ale lui Pompiliu. Prin hazul și spontaneitatea lor, personajele dau un plus de valoare comediei, iar decorul special conceput de Dorothea Iordănescu introduce spectatorul în lumea acestora.

Piesa ia amploare în momentul în care cele trei mătuși, apelează la diferite tactici pentru ca nepotul lor să fie fericit. Acesta este și momentul în care apare în scenă un alt personaj, pe nume Lili (Camelia Paraschiv).

Vino să descoperi singur finalul acestei comedii de zile mari, vineri 22 februarie, ora 18.00, la Casa de Cultură din Covasna.

Preţul unui bilet este de 7 lei pentru elevi şi studenţi, şi 10,5 lei pentru adulţi. Rezervări la nr. de telefon 0766226999 (Ioana Clinciu).

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.