CULTURA 22 ianuarie 2020

Spectacol de teatru la Brădet, marca „3T”

de Covasna Media | 2564 vizualizări

Evenimentul va avea loc la Căminul Cultural din sat

Spectacolul „Tot ce-i românesc nu piere!” al celor de la „3T” din Întorsura Buzăului, dus pe scena Teatrului „Andrei Mureșanu”, din Sfântu Gheorghe, putem spune că „a deschis apetitul” comunităţii întorsurene în materie de teatru. Astfel, trupa de succes a Centrului de Tineret va performa pe scena Căminului Cultural din Brădet, vineri, 24 ianuarie, începând cu ora 14:00. Oricine îşi doreşte să îi vadă pe liceeni în rolurile primite, o poate face, deoarece spectacolul poate fi văzut gratuit.

Dacă încă nu ştiaţi cum să vă petreceţi timpul liber de vineri, 24 ianuarie, când sărbătorim Unirea Principatelor Române, acum cu siguranţă ştiţi!

Trupa 3T a Centrului de Tineret Întorsura Buzăului oferă tuturor iubitorilor de teatru din Brădet un spectacol inedit, dinamic şi amuzant, inspirat din dramaturgia românească”, se anunţă pe pagina evenimentului de pe o reţea de socializare.

Liceeni care sunt pasionaţi de teatru reuşesc, cu prilejul oferit de Centrul de Tineret din Întorsura Buzăului, să facă un cadou comunității prin spectacolul „Tot ce-i românesc nu piere”. Tot ceea ce trebuie noi să facem este să îi susţinem, iar singurul mod prin care îi putem susţine sunt aplauzele.

Membrii trupei spun că au aceleaşi emoţii pe care le-au avut şi până acum.

Am emoţii ca la fiecare spectacol pe care l-am avut până acum. Sunt sigură că ne vom descurca şi de data aceasta. Faptul că sunt persoane cunoscute în sală nu face altceva decât să ne motiveze”, a spus pentru Observatorul de Covasna unul dintre membrii trupei, Ştefania Popica.

Trupa „3T” de la Centrul de Tineret Întorsura Buzăului, coordonată de profesoara Doina Pătrunjel, urmează să mai prezinte spectacolul de cel puţin două ori în perioada următoare. 

Unul dintre evenimente va avea loc pe 31 ianuarie, atunci când actorii vor prezenta spectacolul colegilor lor de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” în sala de Festivităţi a Liceului Teoretic „Mircea Eliade”, de la Întorsura Buzăului, de la ora 12:00, iar doilea spectacol va avea loc în satul Floroaia, pe data de 2 februarie, de la ora 15:00.

Vom reveni cu mai multe detalii despre aceste spectacole săptămâna viitoare.

Proiectul prin care s-a înființat trupa de teatru „3T” a fost finanțat de Primăria și Consiliul Local al Orașului Întorsura Buzăului.

David Leonard Bularca 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.