CULTURA 18 mai 2010

Serată cultural-muzicală, ateliere şi voie bună la Noaptea Muzeelor

de Covasna Media | 607 vizualizări
Aflată la ce-a de-a 3-a ediţie, Noaptea Muzeelor la MNCR a atras în acest an mai mulţi participanţi dar şi mai mulţi spectatori decât în anii trecuţi. La atelierele organizate în cursul dimineţii au participat în jur de 50 de elevi, care au pictat vase ceramice, au modelat vase din lut, au înşirat mărgele şi au cusut modele tradiţionale. La serata cultural-muzicală voia bună şi-a spus din nou cuvântul, oaspeţii noştri

Aflată la ce-a de-a 3-a ediţie, Noaptea Muzeelor la MNCR a atras în acest an mai mulţi participanţi dar şi mai mulţi spectatori decât în anii trecuţi. La atelierele organizate în cursul dimineţii au participat în jur de 50 de elevi, care au pictat vase ceramice, au modelat vase din lut, au înşirat mărgele şi au cusut modele tradiţionale.

La serata cultural-muzicală voia bună şi-a spus din nou cuvântul, oaspeţii noştri, artişti şi vizitatori deopotrivă, bucurându-se împreună de muzica de calitate şi de surprizele serii: bulz tradiţional servit în vase din lut, cârnaţi MNCR, tombolă etc. Însă atenţia tuturor a fost captată de concertul extraordinar oferit audienţei de Trupa Zbor din Bucureşti, care la cererea publicului a revenit de mai bine de 3 ori.

Împreună pentru Diana!

Tombola organizată de Noaptea Muzeelor a fost dedicată Dianei Borboly, în contul căreia vom depune în curând o sumă mică, dar sperăm noi folositoare, de circa 200 de lei. Le mulţumim încă o dată tuturor celor care au donat bani şi care au participat la tombolă, dar şi meşterilor populari şi copiilor cercului „Tradiţie şi modernitate” care au asigurat premiile.

Andrea Deak, muzeograf PR

Teme articol: MNCR Noaptea Muzeelor
Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.