CULTURA 28 iunie 2021

Primăria Sfântu Gheorghe începe o consultare publică pentru dezvoltarea noii strategii culturale

de Covasna Media | 931 vizualizări

În perioada 28 iunie - 9 iulie, Primăria Sfântu Gheorghe va realiza un sondaj în rândul locuitorilor din oraș, iar pe baza rezultatelor va fi actualizată strategia culturală a municipiului.

Înainte de elaborarea noii strategii culturale, autorităţile consideră că este important să afle care sunt nevoile culturale ale locuitorilor pentru a putea dezvolta o strategie culturală adecvată, pe baza acestor informații.

Consultarea culturală va fi realizată pe un eșantion de 1.200 de persoane din toate cartierele orașului, dar și din localitățile aparţinătoare Chilieni, Coșeni și Câmpul Frumos.

Scopul acestei consultări și al elaborării noii strategii culturale a orașului este de a-i face pe cât mai mulți locuitori să se simtă parte din aceste evenimente culturale și de a dezvolta și mai mult viața culturală tot mai recunoscută a orașului Sfântu Gheorghe.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe îi îndeamnă pe locuitori să colaboreze cu operatorii de sondare fiind în beneficiul întregii comunităţi să existe o imagine cât mai exactă a dorinţei locuitorilor pe marginea acestui subiect.

(Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.