CULTURA 6 februarie 2013

Muzică de cameră la Bibliotecă

de Covasna Media | 657 vizualizări

Echipa YouthBank din Sfântu Gheorghe organizează vineri de la ora 19 o seară de muzică în sala Gábor Áron a Bibliotecii Județene „Bod Péter” din Sfântu Gheorghe. La eveniment vor participa tineri muzicieni din localitate, iar banii strânși vor intra în fondul de tineret, din care ulterior vor fi sprijiniți tinerii talentați din județ.

Interpretează Papp Csongor (flaut), Kelemen Andrea (pian) studenţi la Universitatea Transilvania din Braşov şi elevii Liceului de Artă „Plugor Sándor” Breja Timar-Elizabeth (violoncel), Ötvös Tímea (vioară), László Berta-Bianka (pian), Barabás Borbála (vioară), Lőrincz Orsolya (vioară), Szőcs Botond (pian).

Biletele se poate cumpăra la biroul de evenimente culturale, la sediul Fundaţiei Comunitare Covasna, precum şi la fața locului înaintea începerii spectacolului, prețul unui bilet fiind de 15 lei.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Covasna prin programul YouthBank, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Bod Péter”, Asociaţia Pentru Relaţii Comunitare şi Universitatea Transilvania din Braşov.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.