CULTURA 5 februarie 2020

Marele concert al Orchestrei de Cameră Ciuc

de Covasna Media | 2135 vizualizări

Concertul cu numărul 4 din stagiunea de Concerte Lecții va avea loc pe data de 21 februarie, de la orele 10:00 și 12:00 la Teatrul „Tamási Áron”, unde în cadrul marelui concert al Orchestrei de Cameră Ciuc poate fi audiată opera „Petrică și lupul” a lui Sergei Prokofiev. Publicul va fi călăuzit prin povestea operei muzicale de Adorján Csaba, care va juca rolul de narator.

Prokofiev și-a scris basmul său simfonic „Petrică și lupul” pentru narator și orchestră simfonică în anul 1936. Opera muzicală destinată în primul rând copiilor are, pe lângă divertismentul pentru copii, și un caracter educațional, scopul acestuia fiind familiarizarea publicului cu diferite instrumente muzicale prin faptul că personajele poveștii sunt caracterizate de câte un instrument muzical.

Pentru sezonul de concerte simfonice se pot cumpăra abonamente, prețul unui abonament întreg este de 130 lei, iar cu reducere 70 lei. Pentru concertele seriei de evenimente se poate achiziționa și bilete, prețul întreg fiind de 30 lei, iar cu reducere 15 lei, iar biletul de intrare pentru stagiunea de „Concerte-lecții” va costa 6 lei.

Biletele și abonamentele se pot procura de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale cu sediul în Piața Libertății, nr. 1., luni-joi, între orele 9:00-16:00, vineri între orele 9:00 și 13:00.

Organizatori: Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.