CULTURA 20 octombrie 2022

Lansare de carte a autoarei Florentina Teacă, la Covasna

de Daniela Luca | 777 vizualizări

Volumul „Aspecte din viața cotidiană a românilor din Voineștii Covasnei”, semnat de Florentina Teacă, va fi lansat vineri, 21 octombrie, la ora 16:00, la Casa Orășenească de Cultură Covasna. Cei prezenți vor avea ocazia să le cunoască pe unele dintre personajele cărții. 

Asociația GRIT și Centrul European de Studii Covasna-Harghita îi invită așadar pe toți cei interesați la lansarea volumului „Aspecte din viața cotidiană a românilor din Voineștii Covasnei”, un volum semnat de Florentina Teacă. 

„Cartea este formată din materiale care au apărut în presa locală și este structurată pe patru capitole. Le-am adunat într-un volum în ideea de a fi împreună. Primul capitol este cu oameni în vârstă, care mi-au povestit despre viață, despre traiul lor la oi, cum era în copilărie. Capitolul doi are materiale despre tineri, și anume dansatori, cântăreți, pictori, sculptori, toți din Covasna. Capitolul trei se intitulează „Voineșteni și pasiuni”, iar capitolul patru l-am numit „Recuperări” – din presa veche sau din cărți, unde am găsit interviuri sau materiale despre Voinești și despre voineșteni, le-am scos la lumină. Personajele cărții sunt invitate și ele la lansare. Din primul capitol, din păcate, nu vor fi prea mulți prezenți pentru că nu vor putea veni, dar vor veni personaje din capitolul doi, adică tinerii care se vor prezenta publicului. Va fi o pictoriță care va face o mini-expoziție de tablouri. Le mulțumesc pentru sprijin SC CONI-TRANS EXPORTPACKAGING SRL Covasna”, ne-a spus Florentina Teacă. 

Cei care vor să participe la eveniment sunt așteptați la Casa Orășenească de Cultură Covasna, vineri, începând cu ora 16:00. 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.