CULTURA 22 iunie 2010

La selecţia pentru „Festivalul Tinereţii”, artiştii covăsneni calificaţi în bloc

de Covasna Media | 852 vizualizări

Duminică a avut loc la Casa de Cultură Municipală Konya Adam din Sfântu Gheorghe preselecţia locală pentru „Festivalul Tinereţii”, a cărui finală se va desfăşura la Costineşti în intervalul 4-10 august. Juriul format din personalităţi ale breslei compozitorilor şi condus de Viorel Stoica, preşedintele festivalului, a fost foarte încântat de prestaţia celor 8 artişti covăsneni în devenire care au evoluat în faţa lor.

La secţiunea folclor au impresionat Andraşi Maria - 8 ani, Istrate Elena - 10 ani şi Bularca Mădălina - 15 ani, iar la secţiunea muzică uşoară: Logofătu Diana - 10 ani, Bularca Ştefania -12 ani, Medeşan Patricia - 16 ani, Ilie Bianca - 17 ani şi Sonea Eduard - 18 ani. Juriul a fost surprins de numărul redus de participanţi (ah! vacanţa), dar şi mai surprins de evoluţia încântătoare a participanţilor, care au trecut în bloc de preselecţie şi vor participa la selecţia naţională care va avea loc la Bucureşti pe data de 26 iulie.

Participarea la preselecţie a fost asigurată de Asociaţia de Tineret ECOU din Sfântu Gherorghe, atât la nivel profesional, prin profesoara Liliana Grosar, dar şi financiar, taxele de participare fiind asigurate din fondurile asociaţiei.

Mădălin Guruianu, „Festivalul Tinereţii”, reprezentant jud. Covasna

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.