CULTURA 26 aprilie 2010

La Şcoala Varadi Jozsef a avut loc un Festival de teatru pentru copii

de Covasna Media | 644 vizualizări
26apr2010-teatru Ca în fiecare an în perioada zilelor orașului, Școala cu clasele I-VIII "Váradi József" din Sf.Gheorghe a găzduit festivalul de teatru pentru copii, eveniment devenit tradițional. Au participat nu mai puțin de 220 de elevi din diferite localități ale județului: Cernat, Tg.Secuiesc, Belin, Chichiş, Mărtineni, Ghelința, Şcoala Ady Endre şi Şc. cu clasele I-VIII "Váradi József". Câştigătorii festivalului pentru clasele

26apr2010-teatru

Ca în fiecare an în perioada zilelor orașului, Școala cu clasele I-VIII "Váradi József" din Sf.Gheorghe a găzduit festivalul de teatru pentru copii, eveniment devenit tradițional. Au participat nu mai puțin de 220 de elevi din diferite localități ale județului: Cernat, Tg.Secuiesc, Belin, Chichiş, Mărtineni, Ghelința, Şcoala Ady Endre şi Şc. cu clasele I-VIII "Váradi József".

Câştigătorii festivalului pentru clasele primare au fost elevii din clasa a IV-a D de la Școala cu clasele I-VIII "Váradi József", iar la categoria claselor V­-VIII, elevii din Mărtineni şi din clasa a VI-a B de la Şc. cu clasele I-VIII "Váradi József". Organizatorul festivalului a fost învățătoarea Péter Kinga. Membrii juriului au fost profesoarele Incze Melinda, Szilágyi Andrea, Barti Adele, Szabó Erika şi elevul Miklós Dávid din clasa a VI-a B.

Teme articol: copii teatru festival
Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.