CULTURA 29 noiembrie 2017

Ion Crețeanu, Florin Vasilică și grupul Teleormanul concertează la Covasna de Ziua Națională

de Agerpres | 899 vizualizări

Evenimentul are loc pe 30 decembrie la Centrul Cultural Covasna

Cobzarul Ion Creţeanu, care a învăţat meserie de la rapsodul Mariei Tănase, acompaniat de Taraful său, dar și Florin Vasilică, fiul regretatului solist de muzică populară Liviu Vasilică, însoțit de grupul Teleormanul vor oferi un spectacol Folcloric Aniversar de Ziua Națională a României în orașul Covasna. Evenimentul va avea loc joi, pe 30 noiembrie a.c., de la ora 17:00 la Centrul Cultural Covasna.

Intrarea se face pe bază de bilet, care costă 15 lei. Acestea se pot cumpăra de la Casa Orășenească de Cultură Covasna (pentru informații: 0267-340394, 0744-364250), la Asociația Cultural-Creștină „Justinian Teculescu” (0744-400076) sau cu o oră înaintea concertului de la Centrul Cultural Covasna.

Evenimentul este realizat cu sprijinul financiar al Primăriei și Consiliului Orașului Covasna, și al Consiliului Județean Covasna. În rândul partenerilor și organizatorilor se numără: Asociația Cultural-Creștină „Justinian Teculescu”, Instituția Prefectului Județului Covasna, Asociația pentru Tineret „Ecou”, Casa Orășenească de Cultură Covasna.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.