CULTURA 28 decembrie 2018

INEDIT! Spectacol de Revelion la Teatru

de Iulia Drăghici - Taraș | 1191 vizualizări

Lucy Strate sau Al nouălea Consiliu – un show care celebrează o eroină şi reactivează speranţele şi visurile din hiturile Beatles

Conform tradiţiei, Teatrul Tamási Áron va încheia anul 2018 cu un spectacol de Revelion, care nu se reduce la simplu divertisment, ci le deschide spectatorilor un spaţiu de joc, unde veselia se amestecă cu melancolia şi cu privirea critică asupra lumii contemporane. Iar misiunea de a realiza o astfel de comedie i-a revenit iarăşi tânărului regizor Sardar Tagirovsky, care a confirmat deja că stăpâneşte arta de a stârni râsul.

De data aceasta, Sardar Tagirovsky ne propune să intrăm în noaptea de Revelion cu  Lucy Strate sau Al nouălea Consiliu – o comedie care celebrează, pe ritmurile legendarei Trupe The Beatles, idealurile eroinei lui Aristofan, Lysistrate. Idealuri pacifiste, mereu actuale într-o lume în care războaiele nu au încetat niciodată, de-a lungul celor aproape 2500 de ani  ce au trecut de la scrierea piesei. În piesa lui Aristofan, Lysistrata, femeile din Atena și din Sparta refuză a mai face dragoste cu luptătorii, până când aceştia nu depun armele. Aceeaşi dezarmantă misiune o au şi femeile din Lucy Strate sau Al nouălea Consiliu – un show pe care Sardar Tagirovsky îl construieşte cu ajutorul celor nouă muze, ale căror voci reactivează speranţele şi visurile din hiturile Beatles.

Biletele costă 60 lei şi pot fi achiziționate exclusiv de la Biroul de Organizare. Rugăm spectatorii să reţină că Lucy Strate sau al Nouălea Consiliu este un show la care şi publicul joacă un rol special! După reprezentaţia din 31 decembrie 2018, spectatorii pot vedea spectacolul în 3, 4, 6 şi 11 ianuarie 2019, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Tamási Áron.

BIROUL DE COMUNICARE AL TEATRULUI TAMÁSI ÁRON

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.