CULTURA 18 ianuarie 2021

Începe Spectacolul!

de Covasna Media | 1065 vizualizări

A fost finalizat primul episod din seria de dialoguri teatrale reunite sub titlul SPECTACOLUL! – episod care va fi proiectat luni, 18 ianuarie, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Tamási Áron, în prezența actorilor participanți.

Este vorba de o producţie hibridă, născută la graniţa dintre teatru, film şi talk-show. Un spectacol al replicilor nescrise de vreun dramaturg şi scăpate de răstălmăcirea vreunui regizor. Un show în care cad măştile şi actorii Teatrului nostru se dezvăluie aşa cum sunt: oameni care joacă în fiecare zi într-un spectacol – SPECTACOLUL propriilor vieţi!

SPECTACOLUL! s-a născut din nevoia de a crea şi experimenta noi contexte în care actorii Teatrului nostru se pot întâlni cu spectatorii. Un spectacol construit pe arta conversaţiei, care activează empatia şi autoreflecţia, două dintre resursele umane de care în această perioadă avem nevoie mai mult ca niciodată.

Spectatorii pot viziona seria de înregistrări video şi online, prin eventim.ro. După proiecția de de luni, din Sala Mare a Teatrului, primul episod va fi disponibil online, pe 21 și 28 ianuarie,  de la ora 19:00, timp de 24 de ore. Pentru proiecția din Teatru, biletele se vând  pe site-ul biletmaster.ro și la casa centrală de bilete. Pentru transmisiile online pe eventim.ro, linkul poate fi achiziţionat la preţul de 15 lei.

(Sursa: comunicat Teatrul Tamási Áron)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.