CULTURA 25 septembrie 2019

Film cu aventurile tinerilor din orașul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 2395 vizualizări

Trupa MINICINIS are premiera în cinematografie 

Centrul Cultural Covasna găzduiește vineri, 27 septembrie, de la ora 18:00, premiera filmului „NO SIGNAL - Natură vs. Wi-Fi”, cea mai recentă producție a trupei MINICINIS din Covasna. 

Sub îndrumarea regizorului Bogdan Fanariu, trupa Minicinis a făcut saltul de la teatru la film. Aceasta pentru un motiv foarte simplu: teatrul este efemer, filmul rămâne ca un document care poate fi oricând vizionat.

Filmul NO SIGNAL - Natură vs. Wi-Fi tratează experiența unui grup de tineri care rămân rătăciți și fără tehnologie în pădurile din jurul Covasnei. Are scop educativ și turistic pentru atracțiile zonei Covasnei. Avantajul acestui proiect este, că datorită acestui vehicul de comunicare numit „cinematografie", filmul va ajunge în mediul online la un număr nelimitat de spectatori”, arată un comunicat de presă.

Intrarea la premieră este liberă. 

În plus, cu ocazia evenimentului, participanții vor putea vedea și un film de promovare al stațiunii balneoclimaterice Covasna.

Proiectul este derulat sub egida Asociației Cultural-Creștine „Justinian Teculescu”, cu sprijin financiar al Consiliului Local Covasna și al Consiliului Județean Covasna, având ca partener și Casa Orășenească de Cultură Covasna.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.