CULTURA 6 octombrie 2021

Fanfara de tineret din orașul Covasna caută noi membri

de Iulia Drăghici - Taraș | 928 vizualizări

Fanfara care activează în cadrul Casei Orășenești de Cultură Covasna este pe ultima sută de metri în recrutarea de noi membri. De anul acesta, profesorii Școlii Populare de Arte și Meserii din Sfântu Gheorghe îi vor sprijini pe cei interesați să învețe diverse instrumente muzicale. 

Așteptăm atât foști membri ai Fanfarei, cât și noi membri tineri. Fanfara funcționează în cadrul Casei Orășenești de Cultură Covasna, dirijor: Veres István.

Ca noutate față de anii precedenți introducem învățarea instrumentelor muzicale cu ajutorul profesorilor din cadrul Școlii Populare și de Artă Sf. Gheorghe (flaut, corn de vânătoare, trompetă, clarinet, saxofon, corn tenor, instrumente de percuție).

Termen de înscriere: miercuri, 6 octombrie, ora 19.00 la nr. de telefon a 076-267-4516 sau pe email la adresa culturacv@gmail.com.

Prima întâlnire, selecție şi prezentarea instrumentelor muzicale: joi, 7 octombrie, între orele 15-16.30 la Casa Orășenească de Cultură Covasna (str.1.Decembrie 1918. Nr.1.)

Cursurile pentru membrii formației vor fi gratuite, numărul locurilor este limitat”, a transmis, printr-un comunicat de presă, Casa Orășenească de Cultură Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.