CULTURA 3 iunie 2010

Expoziţie fotografică Robert Capa - „D Day“

de Covasna Media | 1512 vizualizări
Duminică, 6 iunie, Centrul de Cultură Arcuş organizează expoziția de artă fotografică a celebrului fotoreporter Robert Capa. Fotografiile expuse sunt din colecția Muzeului de Artă Fotografică din Kecskemét (Ungaria). A fost aleasă ziua de 6 iunie ca dată a vernisajului, pentru că este ziua în care acum 66 de ani Forțele Aliate au debarcat în Normandia. În prima linie se afla și Capa cu aparatul său de fotografiat.

Duminică, 6 iunie, Centrul de Cultură Arcuş organizează expoziția de artă fotografică a celebrului fotoreporter Robert Capa.

Fotografiile expuse sunt din colecția Muzeului de Artă Fotografică din Kecskemét (Ungaria).

A fost aleasă ziua de 6 iunie ca dată a vernisajului, pentru că este ziua în care acum 66 de ani Forțele Aliate au debarcat în Normandia. În prima linie se afla și Capa cu aparatul său de fotografiat.

Centrul de Cultură Arcuş are deosebita onoare de a vă invita să participați la vernisajul expoziției de artă fotografică, Robert Capa - “D-day”, la Centrul de Cultură Arcuş, duminică, ora 11, participarea dvs. însemnând un element de meritată apreciere a acestei valoroase manifestări.

Centrul de Cultură Arcuş pune la dispoziția publicului un atubuz cu plecare la ora 10:30 din fața Teatrului.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.