CULTURA 20 martie 2011

Expoziție foto la Casa cu Arcade

de Covasna Media | 575 vizualizări
Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni vă invită începând de astăzi să vizitaţi o nouă expoziţie tematică: „Photo Ornithologicus” la Casa cu Arcade din Sfântu Gheorghe. Expoziţia este realizată de Marius Ursăciuc, un tânăr fotograf amator din Sfântu Gheorghe deosebit de talentat, care începând din anul 1999 şi-a dezvoltat această pasiune de a surprinde păsările în habitatul lor natural, în cele mai mici detalii, pasiune care se

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni vă invită începând de astăzi să vizitaţi o nouă expoziţie tematică: „Photo Ornithologicus” la Casa cu Arcade din Sfântu Gheorghe. Expoziţia este realizată de Marius Ursăciuc, un tânăr fotograf amator din Sfântu Gheorghe deosebit de talentat, care începând din anul 1999 şi-a dezvoltat această pasiune de a surprinde păsările în habitatul lor natural, în cele mai mici detalii, pasiune care se tranformă încet, încet în artă. O parte din fotografii pot fi vizualizate şi pe pagina de internet www.mariusursaciuc.ro. Deschiderea expoziţiei va avea loc astăzi, începând cu ora 17, şi va putea fi vizitată în perioada 22 - 25 martie.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ioana, 22 martie 2011
Bravo, sunt foarte mandra de tine.Astept cu nerabdare sa mai vad fotografii de ale tale pentru ca sunt foarte frumoase si merita expuse.Felicitari!
Traian, 21 martie 2011
Bravo Mariuse, era si timpul sa faci o expozitie! Sper sa fie prima dintr-un lung sir
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.