CULTURA 7 august 2013

Evenimente culturale la Covasna în weekend

de Covasna Media | 727 vizualizări

Vineri, 9 august

În cadrul Cineclubului organizat de Casa Orășenească de Cultură din Covasna filmul regizoarei daneze Suzanne Bier poate fi vizionat vineri, 9 august de la ora 16.30 în Centrul Cultural Covasna (fostul Cinematograf). Pelicula a primit numeroase nominalizări la festivaluri internaționale de film (dintre care menționăm cel mai bun film străin – Premiile Oscar, cel mai bun regizor – Premiile Filmului European). Sponsorii și coorganizatorii Cineclubului sunt firma Clorofilm, Asociația Culturală și de Tineret MUKKK și Pizzeria For You. Filmul va fi subtitrat în limba română, intrarea fiind gratuită.

Sâmbătă, 10 august

Casa Orășenească de Cultură din Covasna organizează la sediul său vernisajul expoziției de fotografii de natură a fotografului amator Nicolae Șușara  în Casa Orășenească de Cultură Covasna. Expoziția se va desfășura în perioada 10-30 august.

Duminică, 11 august 

Casa Orășenească de Cultură din Covasna și Primăria Covasna organizează concert de fanfară și dans de majorete duminică, 11 august, începând cu ora 17.00 în centrul orașului Covasna, lângă Târgul de Produse Tradiționale. Vor fi prezentate publicului Fanfara de Tineret din Zagon și Formația de Majorete Szivárvány – dirijor: Veres István, coregraf: Horváth Zita.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.