CULTURA 8 aprilie 2022

„Dragoste şi alte crime” se joacă şi pentru spectatorii români ai Teatrului Tamási Áron

de Covasna Media | 780 vizualizări

Reprezentaţia de marţi, 12 aprilie, cu  spectacolul Dragoste şi alte crime, în regia lui Theodor-Cristian Popescu, se va juca cu traducere în limba română.

Este vorba de un spectacol realizat după un film celebru, cu acelaşi titlu, al regizorului sârb Stefan Arsenijević, care a ajuns în atenţia lumii cinematografice în 2003, odată cu multipremiatul său scurtmetraj (A)Torsion. Dragoste şi alte crime este povestea unei femei rătăcite printre gangsteri şi printre betoanele unui cartier balcanic, o poveste despre înnebunitoarea incertitudine a existenţei sale.

La realizarea spectacolului de pe scena Teatrului Tamási Áron, Theodor-Cristian Popescu a implicat şi elevi de la Secţia de Teatru a Liceului de Arte Plugor Sándor, iar din echipa regizorului mai fac parte  Mihai Păcurar (scenografie&concept video)  Andrei Raicu (muzică&sound design), Cristian Niculescu (light design), Edit V. Bartha (regizor tehnic), Dobra Mária Magdolna (sufleor) și Krisztián Kiliti (dramaturgia).

Spectatorii români îşi pot cumpăra bilete prin  biletmaster.ro,  sau de la Casa de Bilete de lângă Teatru, care este deschisă de luni până joi, între orele 9:00-16:00, și vineri între orele 9:00-13:00.

Foto: Barabás Zsolt

(Teatrul Tamási Áron)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.