CULTURA 12 august 2021

Două concerte de jazz captivante în această săptămână la ParCult

de Covasna Media | 1004 vizualizări

Două concerte de jazz vor avea loc săptămâna aceasta la ParCult. Joi, de la ora 20.00, și duminică, de la ora 17.00, vă puteți bucura de un concert susținut de participanții la workshop-ul în Parcul Memorial ‘56.

La cea de-a 14-a ediție a workshop-ului de muzică de jazz și improvizație au participat mulți profesori inspirați care i-au ajutat pe participanți. Concertul de joi vă va oferi șansa de a vedea de la cine au învățat participanții/elevii pe parcursul săptămânii. Profesorii performanți: Linda Kovács - cântăreață, Cintia Horváth - cântăreață, Tibor Márkus - pian, Gábor Juhász - chitară, Viktor Tóth - saxofon, Ferenc Kovács - vioară, Marcell Gyányi - bas, chitară bas și György Jeszenszky - tobe.

Duminică, elevii participanți la eveniment își vor prezenta cunoștințele dobândite pe parcursul săptămânii. Concertul elevilor va încheia workshop-ul de jazz și improvizație muzicală de succes din acest an.

Numărul locurilor la eveniment este limitat, fiind disponibile 200 de bilete care se pot cumpăra cu reducere la prețul de 10 lei, respectiv 20 de lei la preţ întreg. Biletele se pot achiziționa în avans de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale din Piața Libertății nr.1, de luni până joi, între orele 9:00 și 16:00, vineri între orele 9:00 și 15:00, respectiv la fața locului cu o oră înaintea începerii concertului.

Anul acesta vă așteptăm în serile de vară cu oportunități recreative în Parcul Memorial ’56, în curtea Liceului de Arte „Plugor Sándor”. Cei care doresc să se relaxeze vor putea alege dintre concerte, spectacole și proiecții de filme în aer liber.

Organizatori: Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Cinema Arta by Cityplex

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.