CULTURA 14 septembrie 2023

Din nou un program de calitate la Festivalului Vălenilor

de Diana Pantelimon | 1425 vizualizări

Programul Festivalului Vălenilor, care se va desfășura în acest weekend, 16-17 septembrie a.c., la Valea Mare, a fost finalizat. Vor urca pe scenă coruri, soliști și ansambluri de dansuri populare, dar și artiștii Alessia, Lorenna, Marius Ciprian Pop, What's Up și cei din trupa GREEK4U. Totodată, organizatorii pregătesc stand-up comedy, foc de tabără, foc de artificii, jocuri pentru copii, mascote și pictură pe față.

Sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, va cânta pe scena amenajată din zona de picnic a comunei, artista pop, dance și house, Alessia. De la ora 20:00 va concerta What's Up, pe numele său adevărat Marius Ivancea, cu piese Pop, Hip-hop, R&B și Rap.

O surpriză pregătită în ultima clipă de către organizatori o reprezintă comediantul Victor Drăgan din Sfântu Gheorghe, participant și la emisiunea TV, iUmor. Acesta va stârni râsete și voie bună, de la 20:40, cu momentul său de stand-up comedy.

Petrecerea de sâmbătă va continua până târziu în noapte, în jurul unui foc de tabără.

Duminica se anunță a fi un maraton de programe.

De la 14:30 se va deschide oficial festivalul și apoi vor urca pe scenă: Corul „Avram Iancu” din Valea Mare (14:40), Asociația Corală „Plai Întorsurean” (15:10), Ansamblul de cântece și dansuri „Românașul” (15:45), Corul „Voineștenii” (16:25), Ansamblul de dansuri „Florile Zagonului” (16:55), Grupul Vocal „Pădurenii” din Barcani (17:15), Miruna Vereguț (17:30), Ioana Bozga (17:40), Ansamblul „Cununa Carpaților” din Întorsura Buzăului (18:25), Corul Bărbătesc „Voievozii Munților” din Vâlcele (19:10), Lorenna (19:25) și Marius Ciprian Pop (20:10).

Formația de muzică de petrecere grecească tradițională și modernă, GREEK4U, va îndemna publicul la dans, de la ora 21:00.

Un foc de artificii va marca finalul evenimentului, cu începere de la ora 22:00.

Momentul de comedie l-am stabilit aproape în ultima clipă, dar va fi ceva inedit, sperăm să prindă la public. Ne-am gândit să aducem ceva nou și sperăm să putem face asta an de an. Ne bucurăm că am reușit să ne organizăm cu un program bun, cu artiști de calitate. Așteptăm un public numeros, să ne bucurăm împreună de această sărbătoare”, a spus, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, primarul Bogdan Ștefan Marin.

Și la prima ediție, anul trecut, aproape 1.700 de persoane, atât din localitate, cât și din împrejurimi, s-au putut bucura de spectacole de calitate, foc de tabără, hore încinse în fața scenei, momente de magie pentru copii, pictură pe față, tobogane gonflabile, toate culminând cu aproximativ zece minute de focuri de artificii.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al comunei Valea Mare, în parteneriat cu Asociația „Din suflet pentru văleni”.

Sursa foto: Primăria Comunei Valea Mare

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.