CULTURA 11 septembrie 2020

„Destin(s)” – o nouă premieră a lunii septembrie la TAM

de Covasna Media | 1221 vizualizări

Duminică, 27 septembrie, Teatrul „Andrei Mureșanu” lansează o nouă premieră. Este vorba despre spectacolul „Destin(s)”, realizat de actrițele Elena Popa și Fatma Mohamed. 

Născut din nevoia de a reveni pe scenă și a relua antrenamentele fizice, după lunga perioadă de inactivitate impusă de contextul pandemic, spectacolul are un concept original și inedit. În timpul antrenamentelor, protagonistele au realizat că toate ideile prelucrate au dus la o temă coerentă, întrezărindu-se posibilitatea unui performance pe tema destinului, pe care o abordează dintr-o multitudine de perspective. 

La realizarea performance-ului au contribuit Nagy Attila pentru sunet și Radu Matei pentru video. 

Din cauza limitării numărului de locuri impuse de situația pandemică, în ziua premierei, spectacolul se va juca în două reprezentații, de la ora 17:00 și respectiv de la ora 20:00. 

Inițial spectacolul fusese programat să se desfășoare în Parcul 56, dar noile reglementări legislative permit reluarea jocului în interior. 

 Cei interesa(n)ți de a fi martori ai unui exercițiu de destindere sunt rugați să își rezerve locul la numărul de telefon: 0725.112.225

Împărtășind bucuria de a reveni în sălile de spectacol, vă așteptăm să reflectăm și să ne destindem împreună, alături de Elena Popa și Fatma Mohamed. 

Cu prietenie,

Echipa TAM

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.