CULTURA 20 martie 2018

Concurs de creație cu premii la aniversarea Asociației „Izsák”

de Iulia Drăghici - Taraș | 693 vizualizări
Sursa foto - Facebook @izsakmuvek
Sursa foto - Facebook @izsakmuvek

Se acceptă afișe, poezii, compuneri sau videoclipuri; toți concurenții vor primi un cadou-surpriză

Asociaţia umanitară „Izsák Művek” din Sfântu Gheorghe sărbătorește aniversarea de un an de la înființare printr-un concurs special cu premii. Creativitatea și talentul participanților vor fi răsplătite cu produse în valoare de peste 220 de lei.

Tema concursului se învârte în jurul termenilor „caritate” și „acordare de ajutor” și implică atât creaţii lirice, epice sau dramatice, cât și afișe (mărime maximă A3 în cazul în care este realizat ca desen / pictură / etc. sau în format jpg, png sau PDF dacă este realizat electronic) sau videoclipuri (maxim 1 min. 30 sec.).

„Plănuiam de mai mult timp un astfel de eveniment. Înainte să înființez asociația, eu am mai organizat asemenea concursuri. Am zis că ocazia aniversării este un prilej bun să punem la cale încă unul”, ne-a declarat președintele fondator al Asociației, Arnold Izsák.

Creaţiile se pot realiza atât individual, cât şi în echipă. Regulile concursului arată că participanții au posibilitatea de a  concura cu mai multe creaţii. Foarte important este ca proiectul înscris în concurs aibă legătură cu tema anunțată.

Creațiile se pot preda atât personal, la biroul din strada Kós Károly, nr. 20, prin Poştă ( la adresa As. Izsák Művek / str. Crângului nr. 22., bl. 24., ap. 5., Sf. Gheorghe, CV) sau online (facebook.com/izsakmuvek – în mesaj trimis pentru pagină).

Premiul I este un pachet în valoare de 100 lei, premiul II – un pachet în valoare de 75 lei, iar premiul III – un pachet în valoare de 50 lei. În plus, toţi concurenţii vor primi un pachet-surpriză.

În prezent, Asociația Izsák are 10 voluntari activi și desfășoară o campanie de strângere de alimente pentru nevoiași, produse care vor fi distribuite în perioada sărbătorilor pascale.

„Eu zic că ca fost un an reușit, cu greutăți, mai ales financiare, însă eu zic că pentru început a fost destul de bine. Am dori să avem mai multe realizări, cu mai multe activități, cu mai mulți voluntari implicați. Dorim să continuăm activitatea de distribuire a cărților creștine și educative. Derulăm și acum, până la sfârșitul lunii martie strângerea de alimente în cele două magazine implicate în campanie. Dorim să reluăm campania și în noiembrie – decembrie. Pe timp de vară, ne dorim să fim prezenți la târgurile și evenimentele din județ, unde, pe lângă faptul că vom distribui cărți educative și creștine, vom putea să strângem fonduri, donații, cu ajutorul produselor pe care le facem noi manual: săculeți cu lavandă, pernițe umplute cu lavandă”, ne-a mai declarat Arnold Izsák.

Informaţii suplimentare în legătură cu acțiunea se pot obține la: 0725961709.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.