CULTURA 3 august 2021

Concert „Szabadon Eladom” la ParCult: fuziune de stiluri cu pretenție şi „iz de şlagăr”

de Covasna Media | 1026 vizualizări

Seria de evenimente ParCult va continua pe data de 5 august, joi, cu concertul de debut al trupei „Szabadon Eladom”, de la ora 19:00, în Parcul Memorial ’56.

Formația „Szabadon Eladom” a luat naștere după schimbul de idei – încă din 2019 – dintre chitaristul de blues Tinca Teddy și scriitorul Tamás Dénes, în urma căruia, la o discuție aprofundată, cei doi artiști au hotărât să creeze și să editeze o carte muzicală care conține piese cu „iz de șlagăr”, dar fără compromisuri, fără a renunța la valoarea artistică. Această provocare s-a materializat în piesele pe care le vor prezenta în cadrul concertului de debut. Formația care va susține concertul s-a alcătuit paralel cu nașterea pieselor muzicale, întregindu-se cu actorul şi cântărețul Pálffy Tibor, pianistul de jazz Könczey Jenő, basistul Benedek István și toboșarul Pál Gábor. Stilul abordat este denumit de muzicieni ca fiind o fuziune cu pretenție de „iz de șlagăr”, iar piesele sunt inspirate din întâmplări de toate zilele dar în același timp unice.

Numărul locurilor la eveniment este limitat, fiind disponibile 200 de bilete care se pot cumpăra cu reducere la prețul de 10 lei, respectiv 20 de lei la preţ întreg. Biletele se pot achiziționa în avans de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale din Piața Libertății nr.1, de luni până joi, între orele 9:00 și 16:00, vineri între orele 9:00 și 15:00, respectiv la fața locului cu o oră înaintea începerii concertului.

Anul acesta vă așteptăm în serile de vară cu oportunități recreative în Parcul Memorial ’56, în curtea Liceului de Arte „Plugor Sándor”. Cei care doresc să se relaxeze vor putea alege dintre concerte, spectacole și proiecții de filme în aer liber.

Organizatori: Casa de Cultură „Kónya Ádám”, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Cinema Arta by Cityplex

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.