CULTURA 23 septembrie 2020

Concert în aer liber în orașul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1215 vizualizări

Intrarea este gratuită 

Seria de evenimente culturale organizate în orașul Covasna continuă cu o după-amiază de concerte în aer liber. Astfel, miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 16:30, va avea loc un „CONCERT ACUSTIC”, în parcul de lângă Casa Orăşenească de Cultură Covasna. 

Invitați sunt formațiile CONSONANTIA + și MAGNETS, iar o scurtă intervenție va avea și Mihăiţeanu Zsolt Duo. 

Potrivit programului evenimentului, primii pe scenă vor urca MAGNETS (Szász Misi, Molnár Gergő și Deák Dani). De la ora 17:10 aceștia vor fi urmați de Mihăiţeanu Zsolt Duo, iar de la 17:30 va concerta CONSONANTIA + (Vajna Jancsi, Mihăițeanu Koszti și Mihăițeanu Zsolt). 

Participarea este gratuită, organizatorii vor pune la dispoziţia spectatorilor dezinfectant şi măşti după nevoie, păstrarea distanţei de siguranţă este obligatorie”, transmit coordonatorii acțiunii, printr-un comunicat de presă.  

Alte detalii despre eveniment, pe pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/events/334046177649767

Evenimentul vine să completeze șirul de acțiuni în aer liber organizate de Casa Orășenească de Cultură Covasna, începute cu data de 22 iulie. Până acum au fost proiectate filme, au fost aduse spectacole și festivaluri de teatru, expoziții, dar și alte concerte. 

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.